zaterdag 27 juli 2013

Sleek Lipstick


Sinds een tijdje ben ik verslaafd aan felle kleuren lipstick. En omdat ik bij Skins Cosmetics in Groningen was, en ze daar de blush niet meer hadden die ik wilde, had ik deze mooie lipstick mee genomen. 


Het is een matte lipstick, in de kleur Papaya Punch. Hij bevat ook vitmine E.


En nogmaals, de verpakking is zo ontzettend mooi. Het is plastic, maar voelt heel stevig aan. Hij heeft een beetje een ovaal vorm, wat weer eens wat anders is dan al die andere lipsticks.


Het is een hele felle roze oranje kleur, echt perfect voor de zomer. Op de foto lijkt hij minder fel dan hij in het echt is.


Doordat hij mat is, is hij ook vrij droog. Hij voelt heel stroef aan als het hem aanbrengt. Je kunt het misschien ook wel zien op de foto.
Heb je nou echt hele droge lippen, dan moet je ze eerst scrubben en even lippenbalsem aanbrengen. Je blijft nog steeds wel de lijntjes en velletjes zien, maar het word er wel minder van.
Verder droogt hij je lippen niet uit, en blijft echt heel lang zitten. Hij geef nauwelijks af. Na het eten is er wel een beetje af gesleten, in het midden van je lippen.
Geen van al mijn lipsticks blijft zo lang mooi zitten :). Ik ben dus echt heel tevreden.

Sleek lipstick bij Skins Cosmetics kost €6,-

Lees hier de review van het Sleek oogschaduw palet.