zaterdag 1 juni 2013

Gosh eyeliner


Ik heb dit potlood ingepikt van m'n moeder dus ik weet niet hoe duur hij is ;). Maar hij hoe duur hij ook is, het is het echt waard! Hij blijft super lang zitten zonder uit te vegen of te vervagen. Hij klontert alleen als je hem op een nattige plek bij je oog tekent (ook al is hij waterproef), dus dat zou ik niet doen.


Hij heeft een super mooie, felle kleur die echt heel goed is voor in de zomer. Hij is heel mooi in combinatie met een goud of met een mat geel potlood in je binnenste ooghoek. Maar hij is ook heel mooi zonder een andere toevoeging. Ik zou er trouwens wel altijd een beetje mascara bij doen omdat het anders echt een stúk minder mooi is.


Het potloodje is naar mij  mening heel fijn. Hij is best zacht, maar ook weer niet zooo zacht dat er allemaal klontjes vanaf komen als je hem opsmeert. Hij smeert heel fijn op je huid, je hoeft niet hard te drukken om er wat kleur op te krijgen, en als je heel zacht drukt komt er net zoveel kleur op als wanneer je harder drukt.


Ik weet dus niet hoe duur hij is, maar als hij ongeveer €15,- is (wat ik echt duur vind voor een oogpotlood) is dat het alsnog wel waard! Als je tenminste een echt goed oogpotlood met veel pigment kunt waarderen :)
XXX!

donderdag 30 mei 2013

Catrice Ultimate Colour Lipstick



Deze lippenstift van Catrice heet Princess Peach 050. Er zijn in totaal 16 kleuren in deze 'Ultimate Colour' categorie. Ze zijn heel mooi en heel efficiënt verpakt in een zwarte draaitube. 


Ik heb hem al een tijdje geleden gekocht en ik vind hem nog steeds super leuk! 
Hij heeft een matte perzik kleur en hij is heel goed gepigmenteerd dus blijft hij best wel lang zitten. Je kunt er ook meerdere lagen van op doen om de kleur feller te maken. Maar dat zou ik niet aanraden als je (net als ik) redelijk droge lippen hebt, omdat je dan beter de losse velletjes ziet.
Hij is best vettig dus hij droogt je lippen minder uit dan een andere lippenstift, en je hoeft er dus ook geen Labello onder te doen.


Ik vind hem persoonlijk het mooiste staan bij blauwe ogen, omdat de kleur van je ogen dan beter uitkomt. En als je bruine ogen hebt zou ik een wat meer roodachtige kleur aanraden omdat daarmee bruine ogen meer opvallen. Je kunt hem bij de Kruidvat of Trekpleister kopen en hij kost €3,99