donderdag 23 mei 2013

HEMA chalky eyeshaders


Deze oogpotloodjes zijn super leuk voor de zomer, door de frisse, snoepige kleurtjes. Je kunt ze gebruiken voor kleine kleur accenten maar ook om een hele opvallende 
ooglook mee te maken. Ze zijn te gebruiken als eyeliner, oogschaduw of als basis waardoor de kleur
die je er overheen aanbreng extra fel word en goed blijft zitten. 


Het zijn vrij dikke en kortere potloodjes, waardoor ik ze heel makkelijk vind in het gebruik. Dat dikke is iets minder handig als je ze als dunne eyeliner wilt gebruiken. 


Ze zijn heel gepigmenteerd en heel zacht waardoor ze heel makkelijk te gebruiken zijn. Ze hebben alleen geen kleur namen of nummers. Maar ik heb ze in koraal, geel en mint. De koraal en de mint zijn beide mat en de gele heeft een kleine glitter. Ik hou persoonlijk niet zo van glitterende oogpotloden, maar bij de gele is het nauwelijks zichtbaar. 

Aan het eind van de dag zitten ze nog steeds gewoon goed. De kleur op de waterlijn is een heel kleinbeetje verdwenen, maar daar blijft het ook bij. De kleur op het ooglid is niet in de lijntjes getrokken (nou heb ik geen vette oogleden, als je die wel hebt zou het wel zo kunnen zijn dat ze in de lijntjes zijn getrokken).


Dit is een voorbeeld voor een opvallende look

De chalky eyeshaders zijn verkrijgbaar in 5 kleuren: geel, koraal, mint, blauw en paars.
Helaas is het een limited edition waardoor ze alleen maar in de zomer verkrijgbaar zijn. Snel naar de winkel dus!

Ze kosten per stuk €3,-

Geen opmerkingen:

Een reactie posten