maandag 26 augustus 2013

Je lippen zijn er niet voor niets ;)

Om zachte, volumineuze lippen te krijgen waarbij iedereen denkt "OMG die lippen moet ik kussen (:D)!" moet je wel precies weten welke verzorging en welke trucjes het beste werken voor jouw lippen:


1. Om zachte kissable lips te krijgen moet je ze 1 keer per week goed schubben. Je kunt hiervoor suiker gebruiken. Met een suikerklontje is het makkelijkst maar die had ik niet in huis dus heb ik maar gewone suiker voor de foto gebruikt. Wrijf zachtjes met de suiker over je lippen (alsof je op de lippen van een babytje wrijft (je lippen gaan echt mega snel kapot)). 
Je kunt ook een zachte tandenborstel gebruiken. Door je lippen op deze manier te scrubben worden de dode velletjes van je lippen verwijdert en wordt de bloedstroming in je lippen gestimuleerd (psssst, door je lippen te scrubben krijg je tijdelijk veel meer volume in je lippen. Gaultier laat zijn modellen allemaal hun lippen scrubben voor ze op de catwalk gaan zodat ze meer volume in hun mond krijgen)
ben je klaar met de scrub-verzorging?? Breng dan wat lipbalm aan op je lippen om ze goed vettig te houden. Als je dit niet doet drogen je lippen uit en heb je kans dat je lippen droger zijn dan ooit!
Ik gebruik bij voorkeur geen Vaseline omdat het kankerverwekkend is. Een vriendin van mij heeft een jaar lang vaseline op haar lippen gedaan en had toen kanker op haar mond :(. 
Ik heb deze lip butter van de Body shop gekocht met Mango geur. Ze hebben nu bij de Body shop een speciale aanbieding. Je kunt deze lip butter+body butter kopen voor €9,-! Maar je kunt natuurlijk ook alleen deze lip butter kopen. Dat kost je dan €5,- (dus ik zou snel voor die voordeel gaan).



2. Doe een beetje beige of witte oogschaduw of oogpotlood op de rand van je bovenlip. Hierdoor creƫer je een vals volume ;).



3. Om je lippen een goed verzorgend masker te geven kun je er een beetje honing op doen. Dit geeft een anti-kreukel effect voor je lippen. Niet vals spelen door de honing eraf te likken ;).
Je kunt ook de honing mengen met een beetje olijfolie. Hierdoor worden je lippen zachter, minder droog en krijgen ze ook wat volume.



4. Om je lippen een fake volume te krijgen, doe een beetje lip gloss in het midden van je onder en bovenlip. Je kunt dit over je lippenstift heen doen maar ook gewoon over je lippen heen.



5. Ik heb een truc gevonden om je lippenstift NOG langer te laten zitten! Hij werkt echt superrr goed.
Doe een laagje van de gekozen kleur op (lippenstift). Dep dan een beetje facepowder op de lippenstift. De poeder mag gekleurd zijn maar het is het beste als de kleur van de powder een beetje lijkt op de kleur van de lippenstift. Als je de poeder er op hebt gedaan, doe dan het laatste laagje van dezelfde gekozen kleur op.



6. Om te zorgen dat er geen lippenstift op je tanden komt kun je (nadat je lippenstift op hebt gedaan) een zakdoekje om je vinger heen doen. Doe de gezakdoekte vinger voor de helft in je getuite lippen en trek hem er uit. Hierdoor haal je de lippenstift van de binnenrand van je mond weg en komt het dus niet op je tanden.



7. Om een nieuw kleur lippenstift te testen in de winkel kun je het beste een beetje van de kleur op je vingertop doen. Dat is beter dan op de rug van je hand omdat je je vingertop beter voor je mond kunt houden, maar ook omdat de kleur van je vingertoppen dichter bij de kleur van je mond komt. Hierdoor is het makkelijker om een nieuwe kleur lippenstift te kiezen.



8. Om die ene stained lip te krijgen net als die op de Vogue. Dep een beetje lippenstift op je vinger, en als je hem echt heel goed wilt afmaken kun je het beste ook een beetje lipgloss of gekleurde lipbalm eroverheen deppen.



9. Lik je gestifte lippen voordat je een slok van je drankje neemt. Zo krijg je geen lippenstift op je glas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten